Bästa gps-klocka för barn 2024 – Stort test av smartklockor för barn

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Med hjälp av en GPS-klocka för barn får du lättare koll på var ditt barn är. Med denna smartklocka får du en mobiltelefon i klockan där med hjälp av GPS kan hålla koll på var barnet är men också skapa områden där barnet får röra sig. Smidigt, eller hur? 

 

Vi har testat flera smarta klockor med gps för att hitta den GPS-klocka som är bäst i test i olika prisklasser och med olika funktioner. 

 

Hur vi utsett den bästa gps-klockan för barn, vad vi tittat på: 

 • Hur lätt det är att hålla koll på barnet – Precision på GPS
 • Hur enkel den är att använda
 • Hur ofta du behöver ladda GPS-klockan
 • Smarta funktioner

Läs vidare för att se vårt test och jämförelser av olika smartklockor för barn och vilken som passar dig bäst. 

Vilken GPS-klocka för barn är bäst i test?

Xplora X6 Play är den bästa GPS-klockan för barn! Den har mer eller mindre allt du söker med en bra GPS, bra display och är tillförlitlig för ditt barn att använda och där du enkelt kan följa ditt barn. 

Vi har också testat andra klockor som är bra på olika sätt och passar olika ändamål och budget. Det kan du läsa mer om nedan. 

Bästa GPS-klockorna för barn

 1. Xplora X6 Play – Bäst i test GPS-klocka för barn
 2. Safekid Rocket 4G – Bäst GPS-klocka barn 
 3. Safekid Nova – Bästa smartklocka för Whatsapp
 4. Cmee Playtime – Bästa billig gps-klocka för barn
 5. Xplora XGO3 – Bra intromodell för barn

Display: 1,52” (360 x 400 px) Mått: 51 x 42,4 x 14,7 mm Nätverk: 4G, 3G Vattentålig: Ja, IP68 Batterikapacitet: 880 mAh Standbytid: 72h Kamera: Ja, 5 MP Videosamtal: Nej Lagring: 1 GB + 8 GB Vikt: 58 g Övriga funktioner: Trygghetszon, Stegräknare, alarm, SOS-signal, skolläge

Xplora X6 Play imponerar verkligen som den bästa GPS-klockan för barn. Den har en stilren och uppdaterad design som tilltalar både yngre och äldre barn. Den nya designen gör klockan mer attraktiv och passande för olika åldersgrupper, vilket gör att barnen med stolthet kommer att bära den under sina äventyr.


Displayen har också fått en liten uppgradering, vilket gör den större och mer högupplöst än tidigare. Detta är en välkommen förbättring då det ger en tydlig och lättläst skärm för både barn och föräldrar att använda sig av. Med den förbättrade skärmen blir det enklare för barnen att interagera med klockan och för föräldrarna att få överblick över informationen som visas.


Du får en förbättrad GPS där du kan se ditt barns position så när som på exakt. Vi upplevde att det var runt 10 meters skillnad mellan utmärkt position och faktiskt position. Något som är väldigt bra för gps-klockor för barn. Möjligheten att snabbt och tillförlitligt se barnets position ger dig som förälder möjlighet att följa ditt barn.

Samtal och sms fungerar bra men i klockan får barnet förprogrammerade svar/sms som den kan skicka då du inte kan skriva egna meddelanden. Vi hade gärna sett att det gått lägga till egna meddelanden. Du kan däremot skicka röstmeddelanden från klockan vilket väger upp. 

Du kan, som på många andra gps-klockor för barn, välja vilka kontakter som kan kontakta klockan eller bli kontaktade av klockan. Det går lägga in ikoner eller bilder på kontakterna i menyn, något som underlättar för de barn som ännu intte kan läsa. 

Det finns däremot två nackdelar som vi tycker borde förbättras. Vi önskar att det också fanns en videosamtalsfunktion och att kunna göra trygghetszonen mindre än de idag 300m2 som är det minsta du kan ha.

Sammanfattningsvis är Xplora X6 Play den bästa GPS-klockan vi har testat. Med sin snygga design, enkla användning och förbättrade GPS-funktion, erbjuder den en pålitlig och praktisk lösning för föräldrar som vill hålla sina barn säkra och samtidigt låta dem utforska världen med frihet. Xplora X6 Play är en komplett paketlösning som ger föräldrarna den nödvändiga tryggheten och barnen den roliga och spännande upplevelsen av att ha sin alldeles egna smarta klocka.

 

Fördelar: 

 • Enkel och lätt att förstå för barn
 • Mer exakt GPS
 • Snygg design som passar många barn

Nackdelar: 

 • Går ej justera trygghetszonen
 • Saknar videosamtal
 • Låsta meddelandesvar

Display: 1,4” (240 x 240 px) Mått: 55 x 43,6 x 15 mm Nätverk: 4G, 3G, 2G Vattentålig: Ja, IP67 Batterikapacitet: 680 mAh Standbytid: 24h Kamera: Ja, 0,3 MP Videosamtal: Ja Lagring: Uppgift saknas Vikt: 54 g Övriga funktioner: Trygghetszon, Stegräknare, alarm, SOS-signal, skolläge

Safekid Rocket 4G är en GPS-klocka som erbjuder en mängd funktioner för föräldrar som söker efter ett sätt för att hålla koll på sina barn. Klockan är enkel att använda och har svenska menyer, vilket underlättar för både föräldrar och barn att använda den.

En av de positiva aspekterna är videosamtal, något inte många gps-klockor har, vilket ger möjlighet för dig som förälder att ha visuella kontakter med ditt barn. Kameran är däremot inte så bra vilket sänker kvaliteten på samtalet men det ger en bra grund. Klockan har en bra GPS-spårning, skolläge och geofence-funktion för extra säkerhet.

Klockan erbjuder också roliga och pedagogiska appar, som mattespelet, som kan bidra till barnens underhållning och lärande.

När det gäller batteritiden har klockan ett 680 mAh-batteri, vilket är mindre än konkurrenterna i detta test. Det är negativt då klockan ändå erbjuder videosamtal som tar mer batteri. Vi hade gärna sett en längre batteritid. 

Sammanfattningsvis är Safekid Rocket 4G en av de bästa klockorna för barn på marknaden utifrån en mängd funktioner som kan vara användbara för föräldrar som vill hålla koll på sina barn. Klockan har vissa styrkor, som videosamtal och geofence-funktion, men det finns också några mindre nackdelar, såsom batteritiden och laddningssystemet, som bör övervägas innan köp. 

Fördelar: Videosamtal, klart ljud, meny på svenska
Nackdelar: Inte så hög upplösning på kameran, sämre batteritid

Display: 1,4” (240 x 240 px)  Mått: 44 x 50 x 17 mm Nätverk: 4G, 3G, 2G Vattentålig: Ja, IP67 Batterikapacitet: 680 mAh Standbytid: 24h Kamera: Ja, 0,3 MP Videosamtal: Ja Lagring: Uppgift saknas Vikt: 55 g Övriga funktioner: Trygghetszon, avlyssning, stegräknare, alarm, SOS-signal, skolläge

Safekid Nova är en gps-klocka för äldre barn som har lite fler funktioner än andra gps-klockor. Du får bland annat möjlighet till att ladda ner andra appar som till exempel Whatsapp, vilket ger föräldrar och barn möjlighet att kommunicera på ett enkelt sätt. Du kan enkelt och lätt se var ditt barn befinner sig.

Klockan har stöd för videosamtal och tack vare dess funktioner så är klockan väldigt bra för äldre skolbarn. Tyvärr är batteritiden lite låg och även upplösningen på kameran för att det ska fungera perfekt. Däremot fungerar det helt okej och gör att det blir lättare att hålla kontakten med ditt barn. 

Du kan också avlyssna ljudet i rummet där ditt barn befinner sig utan att de meddelas. Det är lite kontroversiellt då vissa föräldrar anser att det kränker barnets privatliv medan andra uppskattar att de kan lyssna av situationer utan problem. 

GPS-funktionen är bra men det finns vissa brister. Den ger inte alltid korrekt plats om ditt barn är på en plats som en skog. Detta för att signalerna inte kommer fram på samma sätt som i stan men vi tycker att den behöver uppgraderas lite här. Detta kan påverka användbarheten av trygghetszonen om du vill ha notifieringar när barnet lämnar ett specifikt område. Får den då ingen signal kan den inte heller meddela dig. 

Sammanfattningsvis är Safekid Nova en mångsidig GPS-klocka som passar bra för lite äldre barn som använder Whatsapp och behöver en enhet med flera funktioner. Klockan erbjuder videosamtal, avlyssningsfunktion och möjlighet att ladda ner fler appar än de förinstallerade. Dess funktionalitet och användbarhet gör den till ett bra alternativ för äldre barn innan de får en egen mobiltelefon.

Ledsen, vi saknar priset på denna vara just nu.

Display: 1,33” Mått: 48 x 31,5 x 14 mm Nätverk: 4G, 3G, 2G Vattentålig: Ja, stänkskydd Batterikapacitet: 880 mAh Standbytid: 2-5 dagar Kamera: Ja, 3 MP Videosamtal: Nej Lagring: Uppgift saknas Vikt: 42 g Övriga funktioner: SOS-funktion, Trygghetszon, alarm, skolläge

GPS-klockor för barn är kända för att vara stora och ofta klumpiga men inte Cmee Playtime.  Med denna gps-klocka får du en mindre klocka som bara väger 42 gram, något som många mindre barn uppskattar. Storleken och vikten gör den också till, förmodligen, den minsta gps-klockan för barn. 

Med denna gps-klocka får du en batteritid på upp till 5 dagar. I detta test av gps-klockor är det bäst av alla klockor. Trots att klockan är liten är den robust nog för lek och äventyr. Det är smidigt att köpa ett skärmskydd för att slippa repor direkt på klockan.

Du kan lita på att GPS-funktionen är exakt och du kan enkelt övervaka barnets position i Cmees app. Vill du så kan du skapa trygghetszoner där ditt barn får röra sig, om barnet rör sig utanför området meddelas du. 

Ljudet i samtalen är bra och det är lätt för barnet att höra dig och tvärtom. Barnet kan också bara ringa de som du tillåter den att ringa vilket minskar risken för onödiga samtal från barnets sida och oönskade samtal. Du får med en kamera som är helt okej och gör sitt jobb. Du kan fota men inte filma med kameran, lite negativt tycker vi. 

Du kan också ladda ner fler appar än de som är förinstallerade. Väldigt smidigt för lite äldre barn.

Sammanfattningsvis är Cmee Playtime Mobilklocka med GPS ett utmärkt val för prismedvetna föräldrar. Den erbjuder pålitliga grundläggande funktioner som GPS-lokalisering och samtal med möjlighet att lagra upp till 30 kontakter och presterar bra. Detta är ett prisvärt alternativ.

Display: 1,3” (240 x 240 px) Mått: 48 x 41 x 14 mm Nätverk: 4G, 3G, 2G Vattentålig: Ja, IP68 Batterikapacitet: 850 mAh Standbytid: 48 h Kamera: Ja, 2 MP Videosamtal: Nej Lagring: 128 MB + 128 MB Vikt: 47 g Övriga funktioner: Trygghetszon, Stegräknare, alarm, SOS-signal, skolläge

Xplora XGO3 är en prisvärd och robust GPS-klocka för barn, perfekt som en första smartwatch för de yngre. Den kommer med alla grundläggande funktioner som GPS-spårning, samtal och SOS-läge. Dessutom har den en batteritid på upp till två dagar. 

Med XGO3 får du en gps-klocka för barn som tåls att lekas med och som ditt barn enkelt kan använda. Förvalda kontakter kan ringa barnet och även ringas och sms:s med. I deras app ställer du in trygghetszonen där ditt barn får röra sig. Minsta zonen är 300 m2 vilket vi tycker är lite stort, vi hade gärna sett valmöjligheter till att välja mindre områden.

XGO3 har en praktisk “Skolläge” som kan ställas in via föräldrans app. Detta låser klockans funktioner under vissa tider, så barnet bara kan se klockan och använda SOS-funktionen vid behov.

En extra rolig funktion i XGO3 är “Xplora GoPlay-systemet”. Barnet belönas för att vara aktiv och tjänar “Xplora-mynt” för varje 1000 steg de tar. Dessa mynt kan användas på GoPlay-plattformen för att få tillgång till roliga spel och kampanjer från företag som Warner Bros, Universal Pictures och Netflix.

Sammanfattningsvis är Xplora XGO3 en fantastisk uppgradering från den tidigare modellen XGO2. Den erbjuder en större skärm, bättre kamera och längre batteritid. Den lättanvända designen och funktionerna gör den till ett utmärkt val för barnets första smartwatch innan de övergår till en smartphone eller surfplatta.

Med tanke på priset och funktionerna är XGO3 definitivt värt att överväga som en billig GPS-klocka för ditt barn. Den ger en trygg och rolig upplevelse för både barn och föräldrar, och GoPlay-funktionen gör att barnet blir belönat för att vara aktiv och röra på sig. Om du letar efter en pålitlig och prisvärd GPS-klocka, är Xplora XGO3 ett utmärkt alternativ.

Våra utmanare – recensioner av gps-klockor för barn

Vi har testat de bästa gps-klockorna för barn och i jakten på den även testat flera andra gps-klockor. Hittar du inte din favorit bland våra bästa gps-klockor kanske du hittar en bland de vi inte utsåg till vinnare.

Prisklass: mellan Ålder: över 3 år Mått: 46,6×40,5×15,5mm Display: 1,22” Batteri: inbyggt Standbytid: 1-2 dagar Laddning: via USB (kabel medföljer) Mobilnät: 2G SIM: laddningsbart (måste laddas innan användning) Färg: blå, rosa, svart App: ingår Material: silikon (armband)

Funktioner: GPS, vattentålig, mobiltelefon, röstmeddelanden, SOS, stegräknare, geofence, klocka

Här har vi en vattentålig GPS-klocka för barn från North, som vi faktiskt tycker väldigt mycket om. Den är enkel att använda, lätt att förstå sig på, har smarta och praktiska funktioner, och den ser snygg men enkel ut på barnets arm.

För det första så är den ju då vattentålig, vilket innebär att man utan problem kan duscha med den eller ha på sig den ute i det ruskiga vädret – något som underlättar för aktiva och lekfulla barn.

Något annat som gjorde att vi fick upp ögonen för denna är hur lätt man kopplar den till telefon eller läsplatta, för att kunna se alla viktiga saker direkt i appen med obegränsad räckvidd. Där kan du till exempel se var ditt barn är eller ringa till önskat nummer. Detta ger genast en tryggare känsla för föräldrarna.

Tack vare funktionen geofence kan du ställa in gränser för hur långt barnet för röra sig på en karta. Rör sig barnet utanför larmar den, så att du snabbt kan få koll på vart barnet faktiskt är. Vid nödsituationer finns det en SOS-knapp som är lätt att komma åt.

Det krävs inte heller något speciellt abonnemang eller simkort för att klockan ska funka, utan det enda som behövs är att simkortet är laddat med surf (ca 50MB/ månad). Kort och gott en bra klocka till ett, enligt oss, rimligt pris för vad man får.

Fördelar: enkel, smarta funktioner, obegränsad räckvidd
Nackdelar: tråkig design

Prisklass: premium Mått: 39x45x15 mm Batteri: inbyggt Display: 1,44” touch Laddning: via USB SIM-kort: Nano-SIM Mobilnät: GSM, 2G Vikt: 48g Kamera: 2MP 

Funktioner: GPS, klocka, wifi, larm vid avtagning, mobiltelefon, kamera, alarm, stegmätare, geofence

Denna GPS klocka är en uppdaterad variant, för att man ska få en ännu bättre upplevelse av själva GPS-funktionens precision. Tack vare dess Wi-Fi mottagare kan denna gps-klocka hämta barnets platsposition, både utom- och inomhus. Detta kan du som förälder se i den tillhörande appen, så sätt du kan känna dig trygg!

Det finns också en sensor som gör att du kan se om barnet tar av sig klockan, samt en samtalsblockerare som ser till att barnet bara får samtal från nummer som är inlagda i telefonboken – säkerheten kommer först.

När det gäller klockans utformning finns det både en analog och digital urtavla, menyerna är tydliga, och det finns en hel del praktiska funktioner, så som kamera, alarm, samtal, chat, spel, fotoalbum, stegmätare, vänlista och trygghetszon. Ljusstyrkan, ringsignalen och volymen kan justeras efter barnets behov.  

Något vi verkligen uppskattar med denna gps-klocka för barn är att den är gjord i ett mycket tåligt material, samt att den sitter skönt runt armen tack vare armbandet av silikon.

Vid köp kan man välja mellan ett antal fina och färgglada färger, vilket i kombination med dess trygghetsfaktor och slittålighet gör detta till en riktigt bra gps-klocka! Däremot talar också priset för det, men med tanke på vad man får så är vi nöjda. 

Fördelar: samtalsblockerare, smarta funktioner, slitstark
Nackdelar: ej vattentät, högt pris

Frågor och svar om gps-klockor för barn

 • Vilken är den bästa gps klockan för barn?

  Vi har utsett den bästa gps klockan för barn som du hittar överst i detta inlägg men vi anser helt klart att Safekids gps klockor för barn är riktigt bra och värda pengarna.

 • Vad är en gps-klocka för barn?

  Det är en sändare som skickar data precis som våra mobiltelefoner. Tack vare att den har ett simkort kan den prata med andra som också är uppkopplade. Det gör att du enkelt kan se vilken plats klockan är på.

 • Hur fungerar geofence?

  Den skapar ett virtuellt staket runt ett område kan man säga. Du kan själv sätta upp hur stort eller litet område klockan får röra sig i. Rör sig sedan gps-klockan utanför geofenceområdet kan vissa klockar larma dig. Du kan därför sätta upp skolan som ett eget område och rör sig klockan utanför området får du ett larm om det. Men så länge man håller sig innanför staketet så är allt frid och fröjd.

 • Behöver man ett abonnemang för en gps-klocka?

  Du måste inte ett mobilabonnemang för din gps-klocka för ditt barn. Däremot kommer du behöva ett sim-kort till gps-klockan för att den ska kunna vara uppkopplad. Du kan då skaffa ett abonnemang eller ett rent kontaktkort. Kolla gärna med din operatör kring vad det finns för lösningar och om deras sim-kort är kompatibla med gps-klockan.

 • I vilken ålder bör barn använda gps-klocka?

  Flera tillverkare rekommenderar runt 6 år. Det beror annars helt på dig och barnet. Enklaste är givetvis att barnet är stort nog att vara ute själv. Det kan till exempel vara att barnet får gå till kompisen, lekplatsen eller skolan själv. Det gör att du enkelt kan se att de kommit fram säkert. 

 • Batteritid för gps-klocka?

  Batteritiden varier mellan 8-72 timmar när den används. Ligger den i vila kan den klara flera dagar och i vissa fall månader. Allt beror på vilken klocka du väljer.

 • Vad är en gps-klocka bra för?

  Det gör att du kan minska din stress och oro för vart ditt barn är och gör att du enkelt kan se hur det rör sig och vart. Samtidigt har klockan fler funktioner än att bara spåra. I vissa fall kan den också skicka SOS om man till exempel skulle skada sig. Ddu kan även skicka meddelanden till vissa gps-klockor för att berätta att maten är klar eller att det är dags att komma hem. Det är inte heller lika lätt att glömma den någonstans som med en mobiltelefon då den sitter fast på armen.

  Den visar så klart också tiden.

 • Vilka funktioner kan en gps-klocka ha?

  Gps – det är givet. För att ha koll på vart klockan befinner sig.

  Wifi – med wifi kan klockan koppla upp sig på nätverk för att ge en bättre position.

  Vattentät – klarar sig under vatten.

  SOS-knapp – vid nödläge kan det skickas ett meddelande till SOS med en position. Det kan också ställas in att ett sms ska skickas till föräldrarna.

  Klocka – för att visa tiden

  Kamera – Några klockor har att du som förälder kan ta bilder med kameran.

  Röstmeddelande – kan skicka röstmeddelanden från klockan till nummer i telefonboken.

  Alarmfunktion – för att veta när de ska gå hem till exempel.

  Geofence – skapa ett område där barnet får röra sig. Annars larmar det.

  Larm vid avtagning – precis som det låter. Tar barnet av sig klockan kan det larma dig med senaste position.

  Mobiltelefon – vissa har att den även kan ringa personer i telefonboken. 

  Videosamtal – några gps-klockor för barn har videosamtal som funktion.

  Tyst läge – under skoltid vill du säkert att klockan ska vara tyst. Då kan du ställa in det.

  Stegräknare – räknar antalet steg ditt barn gått.

  Övervakningsfunktion – du kan på vissa klockor ringa i tyst läge till klockan för att kunna lyssna av omgivningen utan att barnet hör att det ringer i klockan.

 • Allmänt om gps-klocka för barn

  Gps-klockor för barn är en sak som blivit vanligare bland familjer och man köper ofta en för att det ska kännas säkrare. Du har lättare att se vart ditt barn är när det till exempel ska gå till lekplatsen eller kompisen. Viktigt att tänka på är att barnet naturligtvis kan ta av sig klockan (finns klockor som då har larm) så det förhindrar inte att ditt barn försvinner.

  Fördelen med en gps-klocka för barn är givetvis att det känns säkrare och tryggare. Du behöver inte vara lika orolig när du snabbt och enkelt kan ta reda på var ditt barn är någonstans.

  Att hitta den bästa gps klockan för barn är inte helt lätt när man inte vet vad man letar efter. Vilka funktioner ska en gps-klocka ha, hur fungerar den och behöver man abonnemang?

  Grunden i en smartklocka för barn är att den har en sändare som skickar signaler om var den befinner sig. Klockan kan också ha många andra funktioner, det kommer vi gå igenom när vi testar gps-klockor för barn här nedan.

  Det finns också andra typer av gps-sändare som du kan sy fast i barnets kläder, sätta fast i kläderna eller lägga i ryggsäcken.

  Det vanligaste är att du har ett sim-kort till din gps-klocka. Det gör att du oftast måste betala för datatrafiken som visar var klockan befinner sig. Du kan enkelt köpa ett kontaktkort och sätta i istället för att binda upp dig på ett mobilabonnemang för gps-klockan.

  Vi har testat flera olika klockor för att hitta den bästa gps-klockan för barn. Vissa har fler och bättre funktioner än andra. Vi har sedan utsett testvinnare för gps-klockorna i klasserna premium, mellan och budget för att du ska hitta en klocka som passar dig och ditt barn.

PRODUKTER SOM UTGÅTT

Prisklass: premium Mått: 46x40x15,3 mm Batteri: inbyggt Standbytid: 2-3 dagar Display: 1,22” TFT touch Laddning: laddkabel Mobilnät: 2G Vikt: 44g Material: silikon

Funktioner: geofence, vattentät, kamera, SOS, klocka, mobiltelefon, stegräknare, alarm, stör ej, röstmeddelande

Här har vi en gps-klocka med fokus på funktionalitet och detaljer, samtidigt som den är säker och trygg att använda – både för barn och föräldrar. Denna GPS-klocka för barn gör det möjligt för barn att röra sig fritt och mer spontant på egen hand, då föräldrarna kan ha lite mer koll på sitt barn trots att de inte är i samma rum.

Med denna på armen vet du att du alltid kan kolla till barnet, oavsett om det är i skolan eller om det är ute på äventyr med kompisar. Just för att man fäster den runt handleden kan man vara säker på att den sitter kvar, utan att den sitter oskönt eller för hårt tack vare silikonbandet.

Vi skulle främst vilja lyfta de praktiska funktionerna med att denna är vattentät om än ej för att duscha och bada med. Enkel laddning, att den har en analog urtavla med datum, att barnet kan ringa valfritt nummer, att man kan sätta alarm och att man kan ställa in den på tystläge. Det finns en del detaljer utöver detta, men dessa fastnade vi för.

Dock skulle vi inte rekommendera er till att bada eller duscha med klockan, för så mycket vattentryck mår den inte bra av. Vi tycker att denna gps-klocka har många bra detaljer samtidigt som den ger trygghet i vardagen.

Fördelar: vattentät, smarta funktioner, stilren
Nackdelar: ej 100% vattentät (bör ej duschas eller badas med), högt pris

 

Prisklass: budget Ålder: över 3 år Mått: 46,6×40,5×15,5 mm Display: 1,44” TFT Batteri: inbyggt Laddning: via USB (kabel medföljer) Mobilnät: 2G SIM: laddningsbart (måste laddas innan användning) Färg: blå, rosa App: ingår 

Funktioner: GPS, mobiltelefon, röstmeddelande, SOS, alarm, kamera, vattenskyddad, klocka, alarm

Denna GPS-klocka med kontantkort är enligt oss en rätt smidig variant, då du själv kan bestämma exakt hur mycket den ska vara laddad med för barnet att använda. Däremot krävs det att klockan är laddad för att den ska fungera, vilket kan innebära en risk att den slutar fungera när den behövs som mest.

Priset på denna är inte så högt, och alltså kan man förstå att den saknar vissa funktioner.

Annars tycker vi att denna fungerar bra, den kommer i två fina designer, och den har en hel del smarta funktioner; GPS, samtal, röstmeddelande, SOS, alarm, ficklampa, kamera och vattenskydd. Det innebär inte att den är vattentät, men att den tål lite ruskigare väder och vind!

Tänk på att det tyvärr inte går att använda ett SIM-kort från telenor eller Tre (i dagsläget), så har ni redan ett sådant abonnemang kan inte det föras över här. Men, vi är faktiskt mycket nöjda med denna, och även över priset!

Fördelar: fin design, smarta funktioner, vattenskyddad, bra pris
Nackdelar: ungefärlig platsposition, SIM-kortet måste laddas, tar inte alla operatörer

1 svar på ”Bästa gps-klocka för barn 2024 – Stort test av smartklockor för barn”

Lämna en kommentar