Ekbacksbadet

Äventyrsbad | Badhus / simhallar

Ekbacksbadet i Arboga

I Arboga, Västmanland hittar du äventyrsbad Ekbacksbadet. Det är ett badhus där alla i familjen kan hitta sin egen favoritupplevelse. Badet passar alla åldrar då det finns en stor variation av bassänger och badupplevelser. Här kan du bada och leka fritt eller delta i en mängd olika kurser.

Utomhus bassänger

Ekbacksbadet är inte bara ett badhus. Det finns även ett utomhusbad där du hittar en 50-meters bassäng. Här finns även flera pooler för undervisning, för barnen och en hoppbassäng. Hoppbassängen har ett hopptorn på fem meter samt sviktar på en respektive 3 meters höjd. När du tröttnat på att bada kan du spela beachvolleyboll eller fotboll. Det finns även en lekpark för barnen.

Olika upplevelser inomhus

Inomhus kan du njuta av 31 grader i luften och 30-38 grader i vattnet året runt. Här hittar du ett upplevelsebad där vattenrutschbanan är ett populärt inslag. Det finns också en virvelgrotta, vatten- och bubbelkaskad samt en bubbelzon. Tycker du mer om att njuta av lugnare vatten finns en 25-meters bassäng. De minsta barnen kan leka i plaskbassängen. Relaxavdelningen är en annan populär aktivitet.

Öppet: Året runt
Adress: Vinbäcksleden 7
732 49 Arboga
Arboga
Västmanland, Västmanlands län, Arboga kommun

Webbadress: https://www.arboga.se/uppleva–gora/ekbacksbadet.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *