Medley Arena Grosvad

En arena för alla smaker

Välkommen till en mångsidig arena i toppklass. Anläggningen huserar en mängd aktiviteter, men höjdpunkten är förstås Äventyrsbad Medley Arena Grosvad. Unna dig själv och din familj ett paus från vardagen med ett oförglömligt besök på detta upplevelsebad. I det spännande vattenlandet kan ni hitta både kaskader och vattenkanoner.

Här kan både stora och små pirater skjuta prick, eller dyka efter skatter mitt bland vågorna. För de något modigare besökarna bjuder Grosvad på två häftiga vattenrutschkanor. Prova på krokiga Magic Eye för att känna G-krafterna i svängarna, eller susa ner för Black Hole i toppfart. Glöm inte bort att ta igen dig i bubbelpoolen mellan varven, så att du orkar hela dagen.

Både inne och ute

Arena Grosvads badhus har också en utomhusdel. Om du nu skulle tröttna på allt tjo och stim inne på äventyrsbadet kan du simma till utomhusbassängen. Du läste rätt, du behöver faktiskt inte ens gå upp ur vattnet. Det räcker att du följer kanalen som leder dig ut. Utgången via poolen är behändigt placerad nära vattenleksakerna och kaskaderna. På så vis har du nära till området där dina barn med största sannolikhet kommer att befinna sig.

Östergötland, Östergötlands län, Finspångs kommun.

Du kan hitta mer information på hemsidan https://www.medley.se/vara-anlaggningar/arena-grosvad

Lämna en kommentar