Nolhaga parkbad

Ett äventyr i tre delar

Äventyrsbad Nolhaga Parkbad är ett vackert upplevelsebad som består av tre delar efter lämplig ålder. Vattenrutschbanorna, som fått namnen Säveån och Lillån, har en åldersgräns på 7 år. De yngre barnen behöver dock inte ha tråkigt för det. Deras egen pool är inredd med spännande och färgglada skulpturer. Här kan de minsta även leka med bubblor eller glida ner för vattenpisten. De lite större, och simkunniga barnen, kommer ha mycket glädje av sin speciella simbassäng med vågfunktion. Du kommer att känna dig som en riktig vildmarksutforskare när du simmar in genom den naturtrogna grottan. På andra sidan väntar ett mäktigt vattenfall. Här finner du även de tidigare nämnda vattenrutschbanorna. Läs mer om dem nedanför.

Spänning och avslappning

Nolhaga är ett badhus för våghalsar. Upplev fart och fläkt med en kompis genom att åka på ett uppblåsbart däck nerför Sävån tillsammans. Lillån däremot tillåter bara en åkare i taget. Rutschkanan är som tur är utrustad med start- och stoppljus för att undvika krockar. När du åker nerför Lillån slängs du rakt in i en mörk tunnel med både ljus- och ljudfunktioner på vägen. I kontrast till de spännande attraktionerna har Nolhaga Parkbad en terrass utomhus med en simbassäng och en bubbelpool.

Tiderna upplevelsebadet har öppet varierar från dag till dag. Du kan hitta all information du behöver på badhusets hemsida https://www.nolhagaparkbad.se/oppettider-priser/

Västergötland, Västra Götalands län, Alingsås kommun.

Lämna en kommentar