Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vilka är barnguiden.nu?

Vi är egentligen flera föräldrar som tillsammans gått ihop för att underlätta för andra föräldrar. Vi tröttnade på tester av produkter som gjordes i labb och inte ute i verkligheten med barn som faktiskt testar produkterna. Vi har också gått igenom det mesta med barn som inte vill sova om nätterna, gaser i magen på bebisen och mycket mer. Därför har vi goda tips och råd från oss föräldrar. Men självklart frågar vi också de som faktiskt kan, så som läkare och bvc.

Barnguiden började som ett projekt för Sofie men när sidan växte och hon pratade med oss vänner blev vi också intresserade av att dela med oss av våra tips och våra barn älskar att hjälpa till att testa alla olika produkter. Det är oftast vi tillsammans som testar de olika produkterna men är det så att vi behöver fler som testar frågar vi ofta andra vänner eller föräldrar på våra förskolor och skolor om hjälp. Vi är verkligen vad vi heter, en barnguide till allt du kan tänka dig.

Vi vet att när du fått barn vill du inte lägga massa tid och pengar på att leta efter de bästa barnprodukterna när du kan lägga det på roligare saker. Som att vara med ditt barn och lägga pengarna på rätt saker så du får mer kvar i plånboken.

Du vill inte heller testa dig fram i onödan för att se att nej det där fungerade inte. Du vill inte ha testat något nytt om du inte vet att barnet får mindre ont av det eller blir lugnare när bebisen har ont i magen eller är sjuk.

Vi på barnguiden har därför testat och samlat massor av produkter och tips och råd från läkare och andra föräldrar. För att du ska slippa köpa saker som inte passar eller har dålig kvalitet. Det finns roligare saker att göra med pengarna men framförallt med din tid.

Många av de produkter vi testar är också saker vi får betalt för om du köper. Det påverkar däremot inte vad vi tycker och tänker om sakerna. För oss är det viktigt att du som förälder kan lita på oss. Vi skulle aldrig rekommendera en produkt vi inte tror på.

Är det någon produkt du vill att vi ska testa eller något du undrar över så tveka inte en sekund utan hör av dig till oss direkt. Berätta då gärna vad det är för produkt, om det är något speciellt du vill veta om produkten och/eller om du vill att vi jämför olika produkter.

Det gör du i formuläret här nedan!

Hoppas du hittar det du söker hos oss på barnguiden!

 

    Bästa sminkprodukterna