Paradiset Bad – Spa – Wellness

Upplevelsebad Paradiset Spa och Wellness
Bild: Paradiset spa och Wellness

 

Att göra på Paradiset

Äventyrsbadet Paradiset Bad – Spa – Wellness är ett upplevelsebad där det finns en hel del saker att göra. Du kan exempelvis träna i deras motionssimbassäng, på deras vattengymnastik-pass, eller på de torra träningspassen. Du kan även slappna av i spat där de bland annat erbjuder en infinitypool, ett tepidarium, upplevelseduschar, en saltgrotta och Sveriges största timmerbastu. Eller också provar du på en av bubbelpoolerna i äventyrsbadet. Där kan du även avnjuta roliga aktiviteter såsom Sveriges längsta vattenrutschbana, två andra vattenrutschbanor, en vattenpist eller en vild fors. Det finns dessutom massagestolar för den som vill leka och slappna av om vartannat.

Äventyrsbad Paradiset Bad – Spa – Wellness är ett tropiskt upplevelsebad som är lättillgängligt då det ligger väldigt centralt. Det är ett äventyrsbad, badhus, simhall och spa-anläggning i ett. Spa-delen är en av Sveriges främsta och erbjuder en avslappnande miljö med svagt, mysigt ljus, ljuvliga dofter och behaglig värme. Perfekt för att koppla av eller meditera en stund. De har även en utomhus pool för dig som tycker om att bada under bar himmel. 

Hitta hit och öppettider: 

Hitta Hit: Lasarettgatan 15, Örnsköldsvik
Ångermanland, Västernorrlands län, Örnsköldsvik

Öppettider: Öppet året runt med undantag för en årlig stoppvecka samt julafton, juldagen, midsommar, midsommardagen och enskilda strödagar.

Läs mer om badhuset här: https://www.paradisetornskoldsvik.se/

 

Lämna en kommentar