Recension av Easygrow Grandma Saga: Bästa åkpåse allaround

Längd åkpåse: 110 cm Bredd: 52 cm Upphängning: Nej Selöppning: Individuella selhål Förlängningsbar: Nej Vår/höstlock: Nej, men uttagbart duntäcke Tvätt: Ullprogram 40 grader Stoppning: Dun Avtagbart lock: Ja

På en marknad fylld med alternativ för åkpåsar för barnvagnen är det inte alltid lätt att hitta produkter som verkligen lever upp till förväntningarna. Men Easygrow Grandma Saga lyckas göra just detta, och har med rätta fått titeln bästa åkpåsen året runt. Låt oss dyka ned i de detaljer som gör denna åkpåse till ett måste för föräldrar som värderar kvalitet, funktionalitet och stil.

Fördelar med Easygrow Grandma Saga:

  • Passar för alla säsonger, kan anpassas efter temperatur
  • Varm med duntäcke även i riktigt kalla temperaturer
  • Lång användingstid

Nackdelar:

  • Högt pris
  • Kan glida lite i sittdel

Design & Funktioner:

Designen hos Easygrow Grandma Saga är utan tvekan genomtänkt och användarvänlig. Den unika kombinationen av mjuk jersey på insidan och vackert stickat tyg på utsidan ger inte bara en känsla av lyx utan erbjuder också hållbarhet och komfort. Vi förstår varför de döpt den till Grandma.

Easygrow är ett norskt märke och det märks att de har koll på hur de får varma och sköna åkpåsar som klarar ordentlig kyla. 

Åkpåsen är utrustad med ett duntäcke du kan ta ur beroende på säsong. Vilket gör den perfekt för användning under alla årstider – en kylig vår- eller höstdag förvandlas snabbt till en mysig stund med duntäcket på plats. Och när vårvärmen gör sitt intåg kan duntäcket enkelt tas ur för att ge barnet en svalare upplevelse. När sommaren kommer finns det inget större behov av en åkpåse då det brukar vara varmt nog ändå. Men det är en väldigt bra åkpåse för alla årets säsonger.

vinteråkpåse recension easygrow

Material & Kvalitet:

Åkpåsen är Öko-Tex-certifierad, vilket garanterar att inga skadliga ämnen finns i tyget – en viktig faktor för alla föräldrar. Den vindtäta, vattentäta och andningsbara funktionen (vattenpelare 3000 mm och 3000g/m2/24h för andningsförmåga) gör att barnet hålls torrt och bekvämt, oavsett väder.

Användarvänlighet:

Den har dragkedjor på vardera sida så du enkelt kan öppna och stänga åkpåsen. På baksidan är det färdig utskurna hål för sele, det har både fördelar och nackdelar. Nu tar du isär fempunkts selen och trär den genom hålen för att få åkpåsen på plats.

Vi saknar antiglid eller annat fäste på baksidan vilket gör att den nu tenderar att glida ner i sittdelen. Annars sitter den bra och stabilt med selen i så det ska inte vara något större problem. Hade de satt på antiglid hade det förstört designen men det finns kanske andra sätt att lösa det så den sitter bättre.

grandma saga fästa sele

Åkpåsen är 110 cm lång vilket också gör att du får en lång användningstid. Det är alltid något vi uppskattar så att du som förälder slipper köpa en större. Det går däremot inte att förlänga åkpåsen men vi känner inte heller att det finns ett behov av det. Många konkurrenter har åkpåsar som är runt 100 cm så de har många centimeter till godo. 

Avslutande ord om Easygrow Grandma Saga åkpåse

Med en bra balans mellan stil, komfort och funktionalitet är Easygrow Grandma Saga en utmärkt investering för dig och ditt barn. Den är mer än bara en åkpåse; den är en följeslagare genom ditt barns första år, anpassningsbar för varje säsong och väder. Trots några mindre nackdelar är fördelarna med denna påse övervägande, och vi säger att den är den bästa åkpåsen allround. 

Lämna en kommentar