Recension av Najell Gravidkudde – smidig och bekväm


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Det här är vår recension av Najells gravidkudde. Om du är gravid eller ammar kan en bra gravidkudde/amningskudde göra hela skillnaden. Najell graviditetskudde är ett smart och bekvämt alternativ som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din sömn och när det är dags att amma kan du anpassa din kudde till det också.

Vi har testat och bedömt Najells gravidkudde utifrån användningsområde, bekväm, hur lätt den är att använda och hur mycket den faktiskt kan hjälpa dig.

Rekommenderas
9.6/10Poäng
  • Mjuk och bekväm
  • Ergonomisk
  • Kan användas både som gravid- och amningskudde
  • Inga vad vi hittat

Sammanfattningsvis om recensionen av Najell gravidkudde

Vi gillar verkligen den här gravidkudden. Den är mjuk, skön, bekväm och formar sig lätt efter ens kropp och avlastar. Barnguiden har en förkärlek för produkter som kan användas på flera sätt och Najells gravidkudde kan även användas som amningskudde då gravidkudden består av två amningskuddar. Det är ett stort plus.

Det här är en gravidkudde vi verkligen rekommenderar för dig som är gravid och vill ha avlastning.

Hjälper gravidkudden från Najell med att få bättre sömn?

Har du problem med att sova på grund av att kroppen aldrig kommer till en bekväm position så skulle vi säga att ja det gör den. Gravidkudden är ergonomisk och kan ge dig stöd för ryggen, magen, knäna, anklarna och bäcken.

Istället för att ha värk i kroppen och byta position hela natten tror vi verkligen att den här kommer hjälpa dig att sova bättre och ha mindre ont.

Hur bekväm är gravidkudden?

Najells gravidkudde är väldigt bekväm att sova eller för den delen bara ligga i soffan med. Den formar sig lätt efter din kropp och det är skönt att känna att den avlastar dig som gravid. Det här är faktiskt en väldigt skön och mysig gravidkudde.

Den är justerbar så att du kan hitta den perfekta passformen. Vill du ha den mjukare släpper du ut knuten i ena änden på kudden lite och knyter om och vill du ha den fastare knyter du närmare kudden. Ett plus för att det inte är några hårda kanter som stör utan att du istället knyter kudden.

Hur bekväm är amningskuddarna?

Gravidkudden består egentligen av två mindre amningskoddar i ett överdrag. Det gör såklart att vi tycker amningskuddarna är lika bekväma som gravidkudden.

Kan man använda gravidkudden som amningskudde? 

Ja, det kan du göra. Gravidkudden består egentligen av två mindre amningskuddar som du kan ta ut och använda. De har också varsitt överdrag så du inte behöver tänka på det.

Är Najell gravidkudde bättre än en vanlig kudde?

Ja, det går inte ens att jämföra. Den här gravidkudden är speciellt anpassad för dig som är gravid och avlastar på de ställen där du behöver. En vanlig kudde kommer aldrig kunna ge dig det.

Är det lätt att använda Najell gravidkudde? 

Najell graviditetskudden är mycket lätt att använda. Som gravidkudde är den självinstruerande. När det är dags att sova eller ligga med den är det egentligen bara att lägga benen på var sida om den och likadant med armarna. Det gör att du kropp får ett bra stöd.

Du kan sedan forma den lite som du vill efter vad du är ute efter. Du kan forma den bakom ryggen för extra stöd eller för att sitta bekvämare till exempel.

Likadant med amningskuddarna, de ger ett bra stöd när du ska amma och avlastar din kropp på ett bra sätt. Det är väldigt lätt att använda amningskuddarna och du hittar själv den position som är mest bekväm för dig och din bebis.

Vad är det för material i kudden?

Kudden är tillverkad av ett mjukt och bekvämt material med 95 procent bomull och 5 procent spandex. Fyllningen är små mikrokulor som rör sig efter hur du formar den för att bli så bekväm för dig som möjligt.

Hur stor plats tar Najell Gravidkudde? 

Gravidkudden är stor men trots det upplevs den inte ta särskilt stor plats vilket är bra. Med alla babyprylar så försvinner utrymme som det är.

Kudden är 175 cm lång och 58 cm i omkrets. De små kuddarna är 90 cm och omkrets på runt 50 cm.

Hur är kvaliteten? 

Bra, den känns bra och hållbar. Inte en kudde som kommer förlora sin form över tid eftersom du då bara kan justera den. Överdraget och kuddarna känns slittåliga vilket är viktigt då du förmodligen kommer använda dem ett tag.

Kan man tvätta den i maskinen?

Du kan tvätta överdraget i 40 grader utan sköljmedel. Däremot kan du bara torka av själva kuddarna men det går rätt smidigt.

Kan man lätt flytta omkring kudden? 

Ja, det är inga som helst probelm. Det är en lätt kudde.

Vem är produkten mest användbar för?

Du som känner av graviditetskrämpor i kroppen och känner att du behöver ett bra stöd under graviditeten och sen även under amningen. En gravid- och amningskudde hjälper din kropp väldigt mycket.

Rekommenderas
9.6/10Poäng
  • Mjuk och bekväm
  • Ergonomisk
  • Kan användas både som gravid- och amningskudde
  • Inga vad vi hittat

Lämna en kommentar