Recension av BBHugme amningskudde – smidig, skön och kvalitet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Rekommenderas
BBHugme Amningskudde

Sammanfattad recension av BBHugme amningskudde:
 Väldigt smidig att använda. Den är mer eller mindre självinstruerande i sin form så det är lätt att börja använda den direkt. Den är mjuk och skön och formar sig lätt efter barnets form och hur du vill ha den. Gör det mycket bekvämare att amma och är skonsam för både nacke och axlar under amningen. Vi rekommenderar denna produkt!

Material Innehåll: Antibakteriella EPS-kulor Överdrag: Oeko-Tex Standard 100-certifierad bomull Tvättbar: Ja, överdraget tvättas i 40 grader Storlek: 17 x 75 cm Användning under graviditet : Nej Vikt: 0,8 kg Giftfri: Ja

I det här testet tar vi en titt på bbhugme amningskudde och ger tillsammans med vår testpanel en recension av den. Vi tittar på hur bekväm den är, hur flexibel den är att använda och om den faktiskt gör amningen lättare. Så om du funderar på att köpa en av dessa kuddar kan du läsa vidare för att få vårt omdöme!

Denna kudde från bbhugme är utvecklad för att du som förälder och ditt barn ska ha en skönare och mer bekväm amning. Den är utformad så ni båda får en mer ergonomisk ställning när det är matdags. Du kan använda amningskudden från att barnet är nyfött och kan sen användas av ditt barn som en mjuk och skön kudde när det är lite större.

Kudden finns i flera olika fina färger och med ett skönt och mysigt överdrag. Kudden blir som sagt hårdare, mjukare och längre beroende på vilken position du sätter ändklämmorna pebbles i. Dessa är även gjorda i ett material som gör att din bebis kan bita i dem när de börjat få tänder. Överdraget är även avtagbart och lätt att ta av för när du ska tvätta den för att hålla den ren och fräsch. Själva kudden kan du torka av med en fuktig trasa och vädra någon gång i månaden.

Hur bekväm är bbhugme amningskudde?

bbhugme amningskudde är utformad för att vara bekväm för både dig och ditt barn. Den har en mjuk, konturerad form som anpassar sig till din kropp och som du kan knyta bakom ryggen. Det gör att kudden inte rör sig och du och ditt barn kan ha en bekväm matstund tillsammans. Kudden är fylld med ett ESP-kulor med antibakteriella egenskaper.

Hur lätt är den att anpassa efter dig?

Väldigt lätt! Det är hela grejen med amningskudden, att den ska anpassas efter dig och ditt barn för att underlätta amningen. Du kan enkelt anpassa hur hård du vill att den ska vara genom att dra in eller ut ändklämmorna pebbles på ett enkelt sätt.

Du kan också lätt knyta den runt kroppen på ett smidigt sätt för ökad stabilitet. Den har en bra längd som gör att den ligger skönt runt dig och att bebisen utan problem får stöttning av den.

Visste du att du också kan använda den för att avlasta din rygg när du bär barnet? Ja, du kan låta den sitta kvar runt höften för ett extra stöd när du bär ditt barn.

Recension av bbhugme amningskudde från vår testpanel:

Några kommentarer från vår testpanel som testat amningskudden från bbhugme är:

“Toppenbra! Lätt att använda då den är smidig att forma runt barnet och ger skönt stöd till armen.”

“SÅ SKÖN! Den ger ett bra stöd runt hela bebisen och armen så jag slipper använda flera kuddar och palla upp. Den är väldigt smidig då den är liten och lätt att ta med sig”

“Amningskudden är lätt och smidig att använda. Speciellt på nätterna när det ska gå snabbt att plocka fram den i stridens hetta för att amma i vad som känns som hela tiden”

Det alla är överens om är att den underlättar och gör att amningen går mycket smidigare. Precis det du vill ha från en amningskudde. Det enda negativa de har uttryckt de uttryckt är att pebbles (de som sitter på vardera sidan om amningskudden och hjälper dig med hårdheten) är lite hårda men det är en mindre detalj.

Är amningskudden tung?

Nej, den är lätt och enkel att ta med sig både när du rör dig hemma men också när du ska iväg. Du kan enkelt packa ner amningskudden i den lilla väskan du får med och ta med på när du besöker svärmor eller åker iväg på semester en vecka.

Behöver jag en amningskudde?

Om du undrar om du behöver en amningskudde är svaret förmodligen ja! En amningskudde gör amningen enklare och bekvämare för både dig och ditt barn. Om du har svårt att amma utan en sådan rekommenderar vi att du ger bbhugme amningskudden ett försök.

Vi rekommenderar bbhugme amningskudde tillsammans med vår testpanel. Alla har varit glada över att ha en så smidig och bekväm amningskudde av så hög kvalitet.

Har du fler frågor eller har du denna amningskudde, kommentera eller maila oss med frågor eller vad du tycker om kudden. Tack för att du tog dig tid att läsa vår recension av bbhugme amningskudde.

Hur har testet gått till?

Testet har utförts av personal från Barnguiden som testat och använt produkten tillsammans med en testpanel av nyblivna föräldrar. De har fått använda produkten under en tid för att skapa sig en bra uppfattning om vad amningskudden gör och hur den fungerar. Allt för att du som läsare ska få både fördelar och nackdelar om produkten och även saker som är bra att tänka på.

Lämna en kommentar