Recension av bbhugme gravid- och amningskudde

Rekommenderas
bbhugme gravid och amningskudde

Sammanfattad recension av BBHugme gravid- och amningskudde:
Smidig, bekväm och förbättrar både din sömn och ger ett bra stöd vid amning. Mjuk och skön att använda både för dig och bebisen. bbhugme gravid och amningskudde är en klar favorit och är väl värd pengarna. Detta är en produkt vi helt klart rekommenderar. 

Längd: 150 cm x H20 cm Vikt: 1,5kg kudden, 2,1 kg med överdrag och “pebbles” Material: 95% bomull, 5% elastan Oeko-Tex certifierad Användning under graviditet: Ja Tvättbar: Ja, kuddöverdraget 40 grader, kudden kan sköljas av Innehåll: EPS-kulor som är både antibakteriella och har antisvamp egenskaper.

Letar du efter en kudde som kan stödja din gravida kropp? Du kan sluta leta och testa bbhugme graviditetskudde. Denna unika kudde har utformats för att ge optimal komfort och stöd till blivande mammor.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och har ett antal funktioner som gör den idealisk för användning under graviditeten. Fortsätt läsa för vår recension av denna populära kudde!

bbhugme är ergonomiskt utformad och ger din kropp och din bebis ett väldigt bra stöd under din graviditet och ger även ett bra stöd under amningen. Det gör att den har en längre livslängd. Den finns i flera färger att välja på så du kan få en du tycker om.

Fördelar:
  • Komfort och stöd för bäckenet, mage, korsrygg, vrister och knän
  • Kan användas i flera olika positioner för att lindra obehag
  • Tillverkad av högkvalitativa material
  • Lätt att justera
  • Ergonomiskt utformad
Nackdelar:
  • Priset
  • Lite stor i vissa fall

Hur bekväm är bbhugme kudden? 

Kudden är mycket bekväm och ger bra stöd för bäckenet, mage, korsrygg, vrister och knän. Den kan användas i flera olika positioner för att ge din gravida kropp största möjliga avlastning. Du kommer märka en stor skillnad mellan en vanlig kudde och en gravidkudde från bbhugme.

Kudden och är enkel att justera tjockleken på genom att trycka den till önskad form men också genom att dra in eller dra isär “pebbles”, dvs gummidetaljerna som sitter i ändarna av gravidkudden.

Genom att dra ut den kan gravidkudden bli lite mjukare men också smalare då den har mer utrymme att glida ut på när du använder den. Drar du istället in dina “pebbles” blir kudden hårdare och mer kompakt då kulorna i kudden inte kan röra sig lika lätt.

Hur lätt är den att anpassa efter dig?

Den är väldigt lätt att anpassa efter dig och dina behov. Eftersom den anpassas efter hur du ligger med den så blir det skönt och bekvämt att använda den.

Kudden är modell större och passar därför bra när du sover, behöver stöd i soffan och senare även vid amning. Då kan barnet lätt ligga på kudden för att du inte ska slita på din kropp vid amningen.

Är det lätt att använda bbhugme graviditetskudde?

Kudden är lätt att använda och är mer eller mindre självförklarande. Det kan däremot vara bra att titta i instruktionerna med tydliga instruktioner om hur du bäst använder den. Kudden kan placeras på flera olika sätt, beroende på dina behov.

Den kan placeras bakom ryggen för stöd, under magen för ökad komfort eller mellan benen för justering. Det är också möjligt att använda kudden för att stödja huvudet och nacken. 

Du kan också kika på bbhugme’s youtubekanal för tips om hur du bäst använder den. De ger väldigt bra tips och instruktioner om hur du får ut mesta möjliga av din kudde.

Recension av bbhugme amningskudde från vår testpanel:

Några kommentarer från vår testpanel som testat och recenserat gravidkudden från bbhugme är:

“Smidig och lätt kudde men fortfarande stabil. Gör det så mycket lättare att sova bekvämt”

“Smidigt att det går att justera både längd och hårdhet. Hade en annan gravidkudde innan där det inte gick att anpassa varken längd eller hårdhet och det blev obekvämt till slut. Stor fördel med bbhugme där jag kan göra båda. Fodralet är också gjort i mjukt material vilket gör den skön att sova med.”

“Gummibitarna i ändarna är lite obekväma men det positiva överväger klart den nackdelen. För det är den enda nackdelen vi kan hitta. Väldigt bra att det inte är någon dragkedja som stör”

recension bbhugme gravidkudde

Hur stor plats tar den? 

bbhugme graviditetskudde är 150 cm lång och 20 cm tjock. Den tar därför mer plats än andra konkurrenter. Däremot får du också en kudde som erbjuder ett bättre stöd än många andra konkurrenter tack vare dess storlek. Den täcker en större del av din kropp tack vare dess längd och formas också efter din kropp. Det ger dig ett bättre stöd rent generellt.

Den kommer i en förvaringsväska så det är ändå lätt att vika ihop den och lägga i den i väskan. Den kan du sen enkelt ställa undan eller ta med dig om ni ska åka iväg nånstans.

Är gravidkudden bbhugme bättre än en vanlig kudde? 

bbhugme graviditetskudde är definitivt ett bättre val än en vanlig kudde för gravida kvinnor. Den ger mer stöd och är bekvämare att använda. Det är också lättare att justera hårdhetsnivån för att passa dina egna behov.

En vanlig kudde kommer faktiskt inte i närheten av samma stöd som en gravidkudde från bbhugme.

Kan man tvätta den i maskinen? 

Du kan tvätta överdraget på 40 grader i tvättmaskinen. Däremot kan du inte tvätta själva kudden utan den torkar du istället lätt av med en trasa eller tvättlapp.

Kan man använda bbhugme gravidkudde som 
amningskudde? 

Ja, det kan du! bbhugme-kudden är perfekt för amning och du kan även använda den som amningskudde för tvillingar då den är så stor. Den ger dig stöd för rygg, nacke och axlar när du ammar.

Din kropp kommer tacka dig efteråt. Att ditt barn enkelt kan ammas samtidigt som du får ett bra stöd för kroppen är guld värt.

För vi alla vet att du inte kommer amma en gång utan det är flera gånger om dagen i en bra tid framöver. Då är det viktigt att du underlättar så mycket du kan för dig själv och din bebis.

Det finns också en mindre amningskudde från bbhugme som vi skrivit en recension om här. Den är mindre och väldigt mycket lättare att ta med sig och även förvara.

Kan bebisen använda kudden? 

Kudden är inte avsedd för spädbarn att ligga själv i, men den kan användas så länge du har uppsikt över ditt barn. Kudden är mycket mjuk och bekväm, så ditt barn kommer förmodligen att tycka om att ligga på den.

När kan man börja använda gravidkudde?

bbhugme graviditetskudden är mest användbar för gravida kvinnor från och med andra trimestern. Den kan användas i flera olika positioner för att lindra obehag och ger bra stöd för rygg, mage och höfter.

Kudden är också ergonomiskt utformad, vilket gör den perfekt för gravida kvinnor.

Vem är kudden mest användbar för? 

Gravida kvinnor som har problem med foglossning eller med sömnen får ett bra stöd med denna gravidkudde. Du kan även använda den vid höft och knäsmärta eller för stöd för magen.

Efter graviditeten kan du som ammar även använda den som amningskudde. Det förlänger användningstiden för dig.

Sammanfattning av recension för bbhugme gravidkudde

bbhugme’s graviditetskudde har ett antal fördelar som gör den till ett idealiskt val för blivande mammor. För det första är den tillverkad av högkvalitativa material som är utformade för att ge komfort och stöd.

För det andra är kudden justerbar, så att du kan skräddarsy den efter dina egna behov. Slutligen, kudden är lätt att rengöra och orsakar sannolikt inga allergier.

En nackdel med bbhugmes graviditetskudde är att den är ganska stor. Dessutom kan kudden vara lite dyr jämfört med andra alternativ på marknaden. Vi anser dock att kvaliteten på materialet och det stöd som erbjuds är värt priset.

Om du letar efter en stödjande och bekväm kudde för din graviditet rekommenderar vi bbhugme graviditetskudden. Den kommer garanterat att bli en viktig del av din graviditet och amning.

Lämna en kommentar