Samarbeten & Tester

Är du intresserad av ett samarbete, annonsering eller att vi ska testa dina produkter/resmål?

Då har du kommit rätt.

Fyll i vårt kontaktformulär nedan eller maila oss på info[at]barnguiden.nu för att påbörja en ny värdefull relation. Beskriv vilket företag det gäller, information om produkterna/resmålet och annan bra information som kan vara bra för oss att veta. 

[contact-form-7 id=”1059″ title=”Kontakt”]

Varför ska du samarbeta med oss på Barnguiden?

Barnguiden är en Sveriges ledande testsajter för barnprodukter. Vårt uppdrag är att ge föräldrar bästa möjliga information innan de köper produkter till sina barn eller bokar nya familjeäventyr. 

Förutom redaktionellt innehåll erbjuder Barnguiden en direktkanal till föräldrar som i första hand letar efter nya produkter till sina barn men också aktiviteter. Detta är föräldrar som besöker Barnguiden som ett sista stopp innan de fattar ett välgrundat köpbeslut. 

Vi vill inte bara vara en plats där du annonserar eller får din produkt testad. Målet är att skapa värde för dig precis som vi gjort med de företag vi samarbetat med tidigare. Vi är ett litet familjeföretag som värderar den personliga kontakten med dig för att se vad vi kan skapa tillsammans.

Om du vill hitta en kanal som når ut till föräldrar över hela Sverige kan du sluta leta – Barnguiden är din perfekta partner.