Recension Wobbi Vinterstövlar för barn

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Vinterstövlarna från Wobbi är lätta, funktionella, torra och framförallt varma. För att vara så bra tycker vi också att priset är väldigt bra och billigt. Det gör att alla har råd att köpa dessa bra och funktionella stövlarna. Tack vare hur dessa vinterstövlar klarat av utmaningarna vi gett dem är det faktiskt de bästa vinterstövlarna för barn när vi skriver detta. Klar köprekommendation för dessa vinterstövlar för barn! 

Fördelar:
  • Lätta
  • Varma
  • Funktionella
  • Billiga
Nackdelar:
  • Inga vad vi kan hitta i nuläget

Barnen fick testa stövlarna och efter några dagar fick de själva bestämma vilka skor eller stövlar de skulle ha på sig till förskola och skola. Valet var enkelt – det blev vinterstövlarna från Wobbi. Vi förstår dem då de lättare kan röra sig i dem vilket de med tyngre stövlar inte alltid kan samtidigt som de är varma och bekväma. 

Bra vinterstövlar för barn som håller värmen i snön!

Vinterstövlarna är otroligt lätta jämfört med andra stövlar. Något vi tycker är ett stort plus då vi själva vet hur jobbigt det kan vara med tyngre stövlar. Barnen rör sig väldigt fritt och enkelt i stövlarna och kan leka obehindrat med vad de vill. 

Lätta Vinterstövlar

Anledningen till att de är så lätta är för att de är tillverkade i EVA-copolymer. Det gör att Wobbi har kunnat sänka vikten på stövlarna och det märks. Stövlarna väger bara 200 gram jämfört med andra märken som väger mer än det dubbla i många fall.

Stövlarna är också väldigt smidiga och böjbara vilket gör det enkelt för barnen att leka och springa runt i dem. Upplever också att stövlarna har en bra passform.

Bra och skön ullfodring i vinterstövlarna gör att barnen kan vara ute och leka länge.

Vinterstövlar som håller värmen

Vinterstövlar ska givetvis testas i vinterförhållanden och de har varit med i snö, på is och i pulkabacken. De håller verkligen värmen med ullfodringen, är helt vattentäta och är också mjuka och sköna för barnen att ha på sig. Många stövlar kan bli blöta i efter att barnen varit ute men det är inget vi märkt av alls faktiskt. Då har de ändå använts utomhus i flera timmar i kylan. 

Stövlarna innehåller inga gifter då de som sagt är tillverkade i EVA-material. Tack vare det spricker materialet heller inte i kylan. Det gör att du inte behöver oroa dig för att stövlarna ska läcka in eller gå sönder av den anledningen. 

Sammanfattningsvis så säger vi bara, köp dessa om du behöver bra vinterstövlar till barnen. Du kommer inte ångra dig!

Wobbis stövlar blev snabbt en favorit hos barnen

Hoppas ni tyckt om vår recension av Wobbi vinterstövlar för barn. Är det något ni undrar över eller skulle vilja se en recension om så kontakta oss gärna i kommentarerna eller via mail.

Hur testet gått till: 

Testet har utförts med yngre barn 5-7 år. Vinterstövlarna har testats och använts i skolan och på fritiden i bland annat pulkabacken. När denna text skrivs har stövlarna testats i drygt tre veckor där de efter en vecka själva fått bestämma om de vill fortsätta använda stövlarna eller gå tillbaka till sina gamla som de hade innan. De har då velat behålla sina Wobbi stövlar. 

Lämna en kommentar